Modele dhe stilime flokesh

Stilimet e lirshme dhe të Buta me skajet e shprishura që e bënë dekadën AQ të paharrueshme, Tani janě kthyer dhe janě të garantituara për t`u parë Kudo. Për gratë e moshës Balzac, Ju Mund të zgjidhni një prerje flokësh që është dritë dhe duket proporcionale. MODELE të Tilla janě lakonike dhe kanë funksionalitet të lartë. Flokët ideale për një fytyrë katrore ose të rrumbullakët. Modeli Elegant dhe élégant Mund të jetë më i guximshëm ose i përmbajtur në varësi të disponimit. Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Vidéo tjetër.

Shihni më shumë mundësi për coiffure élégant dhe të rehatshëm për gratë e pjekur: Këshillë! Për Styling festif përdorni përbërjen Styling, zgjidhni me kujdes çdo fillesë. NUK parandalon përditësimin e ngjyrave. Ju do të dukeni elegante dhe romantike. Një tjetër tendencë e këtij viti janě flokët me përzierje ngjyrash të frutave. Blogerja që e ka hedhur këtë IDE kërkonte të përcillte diçka ndryshe dhe është e Sigurt që KY modèle ne të jetë „hit“ këtë verë. Ndoshta, në modës moderne NUK ka asnjë drejtim përparësie. Në këtë drejtim, élégant flokët e grave janě shumë të ndryshme dhe u Japin grave Hapësira të gjera për vetë-shprehje. Në të njëjtën kohë, duhet të theksohet se shumë gra tentojnë të preferojnë shkurtesat e shkurtra të të rinjve në vend të opsioneve klasike. Është një hije „e fshehur“ ose Refleks i përafërt me ngjyrën GRI, të bardhë, ngjyrë perle ose ndonjëherë Edhe Pak Lejla të flokëve. Kjo ngjyrë rekomandohet të mbahet e stiluar me onde.

Këshillë! Ruaj strukturën e qimeve, të zbutet boucles, kokës, trajtimet në shtëpi do të ndihmojë me kokës. Efektive: Maska për flokë, bimë mjekësore Bimore, masazh kokë, krehje Aroma, përfundon Vaji. Pasi i ndani flokët Kapini Bisht, dhe Mund t`i „shkatërroni“ Pak majat e bishtit. Bjondet këtë vit duhet të largohen nga ngjyra e platinit, Duke i kthyer rrënjët e Tyre në ngjyrë të artë. Kushtoj vëmendje! Në flokët me gjatësi të mesme është e lehtë për të krijuar një coiffure pushime në Stil Retro me një prerje anësore. Aplikoni Stili të guximshëm, krijoni Vala të qarta, rregulloni qepjet me llak. Do të plotësojë imazhin elegante të një fustan të gjatë të Zi, dekoratë elegante Qafë, këpucë me takë të lartë. Zonja e epokës së Balzacit Tenton të mbajë të rinjtë dhe aktivitetin sa më gjatë që të jetë e mundur.

PSE të shkruani veten në kategorinë e të moshuarve, nëse është Vetëm 50 vjeç? Merrni një shembull nga gratë europiane që Edhe pas 70 vjeç shikoni në mënyrë elegante dhe të pastër. Për ATO që NUK kanë shumë volum, një Truk i mirë do të Ishte kthimi je flokëve nga Brenda. Kjo do t`i bëjë të duken me më shumë volum. Si një nxitëse tifozësh në shkollë të mesme, kuptova se modeli i flokëve Topuz Ishte me STI. Gjithashtu, kërkonte shumë Pak kohë për t`u realizuar. KY modèle është shumë i përshtatshëm sidomos Kur i KE flokët e lagura. E rëndësishme! Nëse plotësia e tepërt, ruhuni nga rregullimet e flokëve të pastra. Një kokë e Vogël kundër një Sfondi të HIPS voluminoze, një GJI i harlisur duket Mjaft qesharake. Nëse Ju keni vendosur në një prerje të shkurtër, domosdoshmërisht Japin paketim volumin, por NUK do të bëjë flokët e mi është shumë „i Gjerë“ ose Top-si.