Modele de rochii crosetate pentru vara

Aceasta Rochy crosetata Manual este potrivita pentru marimea 36, (marimea S in sistem alpha) Buste 90-95 cm, lungime 93 cm aprox. O multitudine de decoratiuni crosetate pentru Casa, DIN vremuri de demult ne trezesc Mereu admiratia. Destul de putine informatii despre Arta dantelariei au ajuns pana la Noi. La origini sunt dantelele realizate cu Acul si suveica, pe care si le Puteau permite doar aristocratie si clerul. Dantela crosetata un aparut… Paturica crosetata pentru copii; Fondul deschis si stralucitor de Alb este Ideal pentru a Pune in evidenta modelul de ajungeam al acestei Paturi crosetate pentru copii Care alterneaza la fiecare 10 randuri de modèle. Aceasta paturica crosetata sont dimensiunile de 100 cm/120 cm si grossit de aprox. 700 gr…. Va doresc Spor la lucru si pentru orice nelamurile astept intrebarile voastre folosind modulul de comentarii de mai jos. In afara de avantajele énumérer mai sus Mentionez inca doua, de Mare importanta pentru femeia zilelor noastre: aspectul Economic si Practic. Modelul este format DIN multipli de 6 ochiuri de lant.

Faceti scaderea pentru série, Raman 12 MODELE si 4 MODELE PE inaltime (ca si in Poza). Fusta crosetata Manual, reprezinta un accesoriu vestimentar pretios pentru orice femeie. Practic nu exista o Haina mai Feminina decat o astfel de Fusta. Pentru ca sezonul estival se apropie, aveti Inca timp sa va realizati acest modèle de Fusta crosetata, foarte potrivita pentru Plaja, la care veti Gasi explicatiile cu… Primavara a venit, vremea devine mai Calda si te obligations sa lasi hainele groase de o parte si sa incepi sa porti altele mai subtiri dans Culori pastelate, Fuste scurte Care se potrivesc parfait cu topuri, Bluze crosetate Manual DIN Bumbac sau Matase. Va voi prezenta un modèle de Top… Eliminam Cate 2 MODELE Sub gosse intr-o parte si Alta, ASA ca Raman pentru partea DIN FATA tot 12 MODELE. . Mulțumesc.

Frumoasa, simpla, foarte clar explicata. Dupa primul rand, UNIM partea, ca modelul rochiei sa fie lucrat Circular. Eliminam 4 MODELE la mijlocul fetei si lucram Cate 4 pe fiecare Latura. Trei ochiuri de lant, 6 picioruse simple dans acelasi spatiu, 1 piciorus Orb in urmatorul spatiu, 7 picioruse simple, 1 piciorus Orb in urmatorul spatiu si se continua pana la Terminarea randului. Frumoase toate. AȘ Dori o Rochy DAMA tricotata manuel TEHNICA Raglan. Multumesc. Acum am inceput al doilea Rand de modèle. Dupa cum vedeti PE Schema principala Nr. 1, Al doilea Rand se incepe cu 3 ochiuri de lant, piciorus simplu, 3 ochiuri de lant, 2 picioruse simple, 1 Ochi de lant si in continuare se Repeta pana la Terminarea randului.